Alkometer Al6000

Alkometer Al6000

nov 25

Skal der bruges et alkometer, hvor det mere er sjov end alvor, vil AL6000 være det rigtige valg. Det er et alkometer der er bedre at bruge til sjove og festlige lejligheder, end til alvorlige ting.

Hvad skal du bruge et AL6000 til

Når et AL6000 mere er til brug ved festlige lejligheder, hænger det sammen med dets præcision som er på max 80 %. Det betyder at det ikke kan bruges til at afgøre, om du må køre bil eller ej.

Det kan bruges til mange festlige indslag i stedet for, som hvem der hurtigst får en promille på 1, hvem der sidst får en promille på 1 og der er mange flere muligheder for konkurrencer at vælge i mellem.

Derfor vil et AL6000 også være en rigtig partymaker, med de vidt forskellige konkurrencemuligheder det giver. Lad dig ikke narre af prisen, da de 80 % præcision stadigvæk er nok til at udmåle en promille der er tæt nok på til at kunne afgøre forskellige typer konkurrencer.

Husk derfor dit AL6000 næste gang der bliver kaldt til fest, det bliver en sikker succes.

Hvis du ønsker mere end AL6000

Der er flere alternativer til AL6000, hvis du ønsker noget der er mere præcist og til alvorlige formål. Blandt andet kan typen Lifeguard alkometer, bruges til de alkotest som også politiet foretager sig. Det er nemlig med brændselsceller, hvilket AL6000 ikke er.

De forskellige alkometre

Husk at der er forskel på de mange alkometre der kan købes. Det kan være et til sjov og ballade, det kan være et der har en præcision på 80 % og sidst men ikke mindst er der også alkometre der er helt oppe på 95 % præcision. Et AL6000 alkometer er et af dem med 80 % præcision. Det betyder at det kan bruges til forskellige konkurrencer ved festlige lejligheder, men det er ikke præcist nok til at kunne definere om du kan køre hjem eller ej.

Vælg derfor altid alkometer efter det behov du har. Det helt rigtige til festlige lejligheder er et AL6000, det giver mange gode og sjove stunder. Køb derfor allerede dit alkometer nu.