Brug af drugwipe

Brug af drugwipe

jan 18

Vil du sikre dig stoffrie privatfester, vil du være sikker på at dine børn ikke tager flere former for narkotika, har du bange anelser om et misbrug af stoffer. Kan du sige ja til bare en af de overstående ting, så skal du have fat i en drugwipe.

Drugwipe både privat og erhvervsmæssigt

Uanset hvad du har af behov når der snakkes drugwipe vil der være mulighed for at bruge den både til privat og erhvervsmæssigt brug. De forskellige drugwipes kræver begge 2 spyt for at påvise om der er tale om en narkotika påvirket person. Den kan være god at bruge, hvis du holder privatfest og der er inviteret personer du ikke er helt sikker på. Bed dem om at tage en drugwipe test, før de kommer over dørtærsklen.

Hvis det er til erhvervsmæssigt brug, kan du ved større forsamlinger lave stikprøver og derved bruge drugwipe som narkotikatest med en vis præventiv virkning. Det er op til dig om du vil bruge drugwipe enten privat eller erhvervsmæssigt. Der findes forskellige former for narko, hvor der kan testes for 4 forskellige typer ved at bruge en drugwipe.

Drugwipe, gør dig mere sikker

Har du et barn der har været ude i vanskeligheder på grund af narko, kan en del af en gensidig aftale mellem dig og barnet være muligheden for at bruge drugwipe som en kontrolinstans 2-4 gange om måneden. Det giver dig sikkerhed for at dit barn er på rette kurs igen og I opnår derved igen et bedre tillidsforhold.

En drugwipe kan med stor sikkerhed udelukke eller opdage 4 forskellige slags narkotika, så hvis du er mistænksom om at der foregår et misbrug af 1 af de 4 typer narkotika, har du alle muligheder for at opdage det med drugwipe.

Lad dig ikke snyde af dine børn, din samlever eller andre festdeltagere der absolut synes det er sjovt at tage en eller anden form for narko. Hvis du ikke ønsker det i dit hjem kan det derfor være en god idé at have en drugwipe til rådighed.

Det er med til at sikre både dig og din familie, så I undgår fælder med stoffer.