Lytter til sin baby

Lytter til sin baby

jan 27

Da Jens og Mette for tre år siden fik at vide at de endelig var blevet gravide, kunne de næsten ikke tro deres egne ører.  Det var først efter den første ultralydsscanning at de følte at drømmen virkelig var blevet til virkelighed. Med ultralydsscanningen blev det hele meget mere konkrekt især for Jens der jo ikke kunne mærke de fysiske forandringer ligesom Mette kunne. Da de kom hjem fra lægen undersøgte Jens om der var en måde de selv ville kunne følge med i babyens hjerteslag. Han fandt frem til et dopplerinstrument der kunne præcis det de søgte. De var enige om at de skulle investere i en doppler. Med et doppler-instrument  ville de føle sig mere trygge eftersom det havde været så svært at blive gravide.

Doppler lig med sikkerhed

Doppleren ville kunne give dem en slags sikkerhed for at barnet havde det godt inde i maven.  De var klar over at doppleren ikke kunne fortælle alt om barnets tilstand og de ville fortsat gå til tjek hos lægen selvfølgelig. Jens fortæller at det har været rigtigt sjovt at følge med i barnets hjerteslag via doppleren. Han følte sig allerede meget knyttet til barnet da det først kom til verden. I dag er deres søn tre år gammel . I mellemtiden har de fået endnu et barn. Denne gang en pige. Mette siger ” I forbindelse med at jeg var gravid med vores datter fik vi endnu gang brug for doppler.

Brug i fremtiden også

Dopplerinstrumentet blev ofte brugt og jeg tror virkelig det har givet os begge en anderledes føling med vores barn i løbet af graviditeteten. Måske især for Jens som jo ikke har den samme mulighed for at blive knyttet til det endnu ufødte barn. Der er ingen tvivl om at hvis vi skal have et barn til vil vi uden tvivl bruge doppler.