Spor hash med en test

Spor hash med en test

feb 19

Med den lette tilgang til stoffer i dag, hvor det ikke er det store problem at få fat i sådan noget som hash, pot og skunk, kan det helt rigtige være at få folk til at tage en hashtest, hvis du tror at det bliver taget uden din viden.

En hashtest til flere formål

Har du en mistanke om en person i omgangskredsen, der er begyndt at skeje lidt ud, ikke holde sine aftaler og kommer med flere dårlige undskyldninger, når der bliver spurgt ind til det og lugter det i hjemmet, selv efter der er blevet luftet ud, så få personen til at tage en hashtest. Hvis personen nægter at tage en hashtest, siger det sig selv, at der er  ugler i mosen.

Med en hashtest er det også muligt at finde ud af om der er et misbrug i gang med andre narkotiske stoffer. Det kommer an på hvilken form for hashtest du vælger at bruge. Ønsker du en meget præcis test, er det en hashtest hvor det er urin der bliver undersøgt du skal bruge. Denne form for test bliver også brugt på afvænningsklinikker og flere sygehuse i Danmark. Skal det påvises at der har eller er et misbrug i gang med hash, er det en hashtest hvor det er spyt man undersøger der kan bruges.

Når du har fundet ud af et misbrug

Der er flere muligheder når du har fundet ud af at en person i din omgangskreds tager hash. Det kan være svært for personen der har taget en hash test at indrømme det over for dig, derfor handler det om at give plads og tage den med ro, selv om beviset er uomtvisteligt. Hvis du sørger for at give plads og rum, kommer personen som regel til dig, for det var jo dig der gav personen mulighed for at tage en hashtest.

Det er vigtigt at huske på hvad din indgangsvinkel er til dette. Du vil hjælpe personen og ikke dømme på grund af den positive hashtest. Jo mere du formår at gøre dette, jo mere vil personen også være klar til at bede om hjælp, hvis der sker noget igen.

Folk reagerer meget forskelligt, når der bliver påvist et misbrug, så det kan være godt hvis I er et par stykker der allierer sig og ønsker at hjælpe personen.